Uteritt med beundran ;)

Elin och jag var då ute och skrittade med hästarna imorse. Vi upptäckte lite nya vägar, som inte tog oss någonstans direkt... ;)
Vi såg spår av älg.
Vi stannade på ett gärde och beundrade utsikten över mera gärde, Roxen och rådjur :)
Det var myyyys!



Grabbarna passade på att pussas lite ;)

Vi drömde oss tillbaka till den gamla goda tiden då vi var barn. På den tiden barn var väluppfostrade och snälla. Dagens ungdom, sa vi.... ;) hehe...

Sen har jag jobbat idag.
Kvällen har enbart tillbringats framför TV:n, har sett på Arga Snickar'n och The Hills. Skulle pluggat lite var planen men jag orkar inte. Väldigt trött idag av någon konstig anledning efter att bara sovit typ 2-3 timmar inatt :P

Still awake...

Inte bra, inte bra...
Jag ska ju upp före halv 8 ju!! Elin och jag ska upp och rida då innan jag ska iväg och jobba och vara trevlig. Då får man inte vara trött... :P
Men nu har jag faktiskt försökt somna i snart 2 timmar. Nu är jag trött på det här. Såg ni skämtet där? ;) hoho vilken humor jag har!

Idag har varit en lugn dag. Väldigt skönt :)
När jag vaknat och ätit lite frukost och faktiskt pluggat lite så åkte jag ut till stallet. Red ut på Rob. Men det var så hårt i marken att vi mest bara skrittade... Lite trav på grusvägen, men bara lite, det var ju så hårt där med... Blää...
Vår snart? Please?
Vi träffade en traktor när vi nästan var tillbaka vid stallet. En traktor med släp... Den var läskig! Så läskig att Rob till och med reste sig lite, och det ska jag säga er att det händer nästan aldrig! Så det var faktiskt lite kul ;) hihi...
När vi var tillbaka i stallet var stackarn så kissnödig att han inte kunde hålla sig mer utan kissade i gången. Får nog inte berätta det här egentligen för han tyckte att det var så pinsamt... Men det är ju tur att gången även är spolspilta så jag kunde spola bort allting direkt. Och han stog så snällt och bredbent tills jag spolat färdigt och sa att det var ok att ställa sig normalt igen :) Duktiga häst.

Sen skulle jag haft ridlektion för en tjej i gamla stallet men banan där är så hård så vi fick ställa in lektionen.
Klockan 4 mötte jag upp Mia och intervjuade henne för en av uppgifterna jag jobbar med från skolan. Duktiga jag ;)
Efter fika och intervju i Tannefors sprang jag till Elin och vi gjorde en repa på stan. Vi handlade lite smågrejor till temafesten som jobbet ska ha nästa vecka :) Jag hittade en blus, en riktigt söt en :) Och lösögonfransar och lite annat som kan vara bra att ha ;) Undrar om det märktes att vi ska på fest...?

Eftersom Tias lämnat Elin ensam, för att datanörda sig med sin kusin så tog jag med Elin hem och matade henne med våfflor medans vi såg på Let's dance. Trevligt trevligt :)



Jaha om man skulle göra ett nytt försök att sova kanske... Eller läsa lite bloggar.... Eller plugga när man ändå är uppe...
Hm...bloggar låter ju kul! ;)


Kvällens par!

Niclas Wahlgren och Jeanette Carlsson. Foto: Torleif Bengtsson/TV4
Kvällens snyggaste par: Niclas och Jeanette!

Och kvällens Barbie&Ken-par:
George Scott och Maria Karlsson. Foto: Torleif Bengtsson/TV4
George & Maria ;)

Depåstopp

Vi har varit hos UnderbaraElin och Tias ikväll, jag, J och Jocke. Vi har sett  LHC spela match på tv:n.
Eller... Killarna såg på match, jag och Elin babblade mest och tittade på Björn Gustafsson på Youtube ;)
Det var kul ;)
Åsså har vi ätit rosa cupcakes som Elin bakat :)

Sen tog jag, J och Jocke bussen för att åka hem. Men vi blev sugna på Max och gjorde ett depåstopp :)
Spontant och bra!
Jag åt lökringar med smält cheddarost....Mmm..... Jag har fått dille på det, tror jag är gravid, haha :P

Hur nyttigt som helst ju! Kan inte förstå varför vi kände oss feta när vi gick därifrån...?


Jag skulle lagt in en snygg bild på min snygga häst här, men det funkar inte riktigt. Och J har lagt sig så jag får fråga hur jag gör imöra istället ;)
Guten Nacht!

Ooo Selecta!!

När man inte har tagit med sig någon choklad till jobbet och inga pengar heller för den delen så man kan köpa choklad, ja då är det tur att kaffemaskinen finns. Kaffemaskinen som kan göra chokladkaffe :)

Ja säger då det.
Ooo Selecta! ;)

Capri


Dagens fråga

Hur många araber kan man få in i en liten hage??


Betänketid... ;)



Förresten, jag tror jag råkade ge mina feta fiskar mat två gånger idag....


Rätt svar: 21 stycken!! Och det verkar öka i antal hela tiden...


Första hopp-passet sen september för mr. Rob.

Idag var jag duktig och byggde upp ett par hinder på banan så att jag och Rob kunde hoppa igen. Det var lääääänge sen sist... Alldeles för länge sen...
Och det märktes.
Först drog han bara iväg. Weii va kul!!
Sen tyckte han att framhoppningshindret var för lågt så då slutade han anstränga sig vilket resulterade i att jag fick hoppa av och bygga upp hindret efter varje gång vi ridit över det :P
Men när jag gav mig på det större hindret, som jag byggt upp av en pinne och två spånbalar, så taggade han till igen och hoppade jättefint.
Trött blev han med, men inte så konstigt när han inte hoppat på länge och när banan är djup så det blir alldeles jobbigt att springa på den...
Så här såg iallafall min fina hemmabyggda hinder ut:


När jag kom hem sprang jag upp i strumplästen till svinkalla vinden och släpade ner Whiskys möbel. Gissa om det var någon som blev glad för att få tillbaka den efter att den varit borta några dagar. Ville ju inte ha den framme på visningarna.
Jag hann inte mer än innanför dörren med möbeln innan det satt en Whisky på den. Och där satt han medans jag bar in den till vardagsrummet ;)
Tror han pratade med den också för han började jama en massa när han höll på att klättra upp och ner på den. Eller också tackade han mig för min goda gärning ;)

Snuuuusk!!

Dokumentär på kanal 5 kl.20-21 ikväll som handlade om kvinnor som ammar andras barn och så.
Ok, det bryr jag mig inte så mycket om men när mammorna ammar sina barn som är sisådär 4-6 år, om inte mer, då blir jag ärligt talat äcklad! Euu....
Hur kan man tycka att det är ok att låta ens stora barn som vuxit ifrån bebisstadiet för länge sen, hålla på att suga på brösten!? Låt barnen växa upp och tillåt dom att bli stora och självständiga för tusan.
Man undrar ju om dom där mammorna någonsin kommer låta sina barn flytta hemifrån? :P
Jag såg väl typ 3 minuter på den där dokumentären sen var jag tvungen att byta kanal.
Tittade på House istället. Mycket bättre. ;)

I am the sunshine!

Haha, jag har precis fått veta att jag kommer ha solsken runt mig hela sommaren. När det regnar på alla andra kommer det vara sol på mig och alla kommer undra varför.
För att jag är så snäll! ;)
Måste ju beror på att jag är värmlänning med. Sola´ skiner ju allti´ i Karlsta´!

Gött, jag längtar redan till sommaren! :D


Visning.

Jaha så har vi då haft två visningar av lägenheten. Idag kom det en tant med son och barnbarn. Men hon verkade iallafall väldigt intresserad enligt mäklaren. Så nu håller vi tummarna för att hon är beredd att ge vad vi vill ha för lägenheten... :P
Vi får väl se... ;)

Så här fint hade vi gjort det här hemma! Synd bara att inte så många kom för att se det för då hade det blivit budgivning vill jag lova!! Haha ;)
 

Partyprinsessan

Jag blev precis inbjuden till en Mikael Bindefeldt-fest.
Hans assistent ringde till jobbet och som tack för att jag var så hiiimla trevlig och hjälpsam så blev jag bjuden på kändisfest!
"Men så tevligt!", sa jag, "Men jag måste faktiskt tacka nej, känner att det inte är något för mig. Tack ändå, och hälsa Micke!" (jo jag känner att jag kunde säga Micke, vi har ju kommit varandra ganska nära nu)

Ja, det var ju omtänksamt. Men kändisfest. Neej, varför då? Mingla bland folk som Björn Gustavsson och Mikael Persbrandt låter ju inte särskilt kul. Och gratis mat och alkohol. Nej det skulle säkert vara jättetråkigt...
Jag gjorde helt rätt som tackade nej.
För vad är ju en bal på slottet? ;)

Mikael Bindefeldt

aa, ok kanske en aning överdrivet. men jag pratde iallafall med assistenten... ;)

Klia klia

Ooo nu kliar det i bloggfingrarna minsann, efter att inte hunnit med att blogga på heeeela helgen!
Igår kväll var jag så trött så jag orkade inte, men sen när J och jag gått och lagt oss så fick jag lust att skriva lite. Men då va datorn redan avstäng så då orkade jag inte :P

Igår var det städning som stog på schemat. Vi putsade lägenheten från golv till tak och lite till. Alla dammkorn utrotades och alla katthår blev vräkta (tills Whisky rörde lite på sig...). Men fint blev det! Jättenöjd!
Var på Maxi med och köpte lite blommor; ett gäng tulpaner som står på köksbordet, en orkideé som flyttade in i sovrummet och en söt vit sak som bor i vardagsrumsfönstret :)


Var ute och red en sväng igår med. Men jag tror att jag råkade ta fel häst med mig ut på turen. Tror att jag råkade ta en av araberna från stuteriet bredvid Robs stall... Han betedde sig iallafall som en arab. Har nog aldrig sett honom så nervös :P
När vi skulle rida förbi ladugården så blev han JÄTTERÄDD och började backa lite och lite till och lite till. Till slut backade han så fort att vi nästan travade bakåt! Rob har skaffat sig en ny gångart, den heter Travrygga... ;)
Så jag fick snällt hoppa av och leda förbi honom. Och när kossorna stack ut huvudet för att titta på oss blev han så rädd att han höll på att hoppa rakt upp till månen! Men efter att ha travat en lång sträcka i skogen blev han sig själv igen och taggade till ordentligt ute på gärdet ;)

Idag galopperade vi också på gärde, fast jag red barbacka... Det var länge sen. Det kändes. Hehe :P

Det var då visning av lägenheten idag. Det kom ett par och tittade, och en nyfiken granne som nog mest ville se hur lägenheten såg ut... Ja, där fick vi för att vi städat så mycket... Men men, bättre lycka imorgon förhoppingsvis! :)

Whisky fick vara hos farmor under visningen. Han fick följa med henne ut till stallet och det var tydligen jobbigt för så här har han legat hela eftermiddagen och kvällen:

Kvällens

Foto: Tolla Robertsson
Kvällens snyggaste par även denna vecka!
Laila och Tobias!

Men! (läs med en Tony Irving-dialekt)

Det var inte ett lätt val så därför får även Magnus och Annika en plats på snyggast-listan.
Annika hade verkligen en riktigt snygg frisyr! :)

Årets första semla!

Jag köpte hem två semlor till mig och J idag.
Mmm... Jag älskar semlor nästan lika mycket som tårta! ;)
Köpte dom på Gyllen så dom var extra goda med, väldigt go´ mandelmassa ;)
Ringde hem och sa till syrran, i hopp om att göra henne lite avundsjuk, att jag skulle äta semla idag. "Det åt jag igår och i måndags."
Jaha... Fick jag inte va först i år heller.... Hon skratta åt mig... :P



Jag hittade min outfit att ha på jobbfesten! Sprang runt på Myrorna och Indiska och letade men hittade inget. Så gick jag in på Gina Tricot för att se om jag kunde hitta något annat som jag kunde ha till vardags eller så.
Och vad får jag se om inte en klänning med en svart kjol och en röd överdel med vita prickar på! Och den kostade bara 49:-! Och när jag skulle gå och betala så sprang jag på en vidare, veckad kjol. En svart med stora vita prickar på! Och den kan nog dessutom fungera som klänning om man har leggins eller strumbyxor till :)

Så här ser dom ut!


Galna grannar

J och jag har galna grannar.
Inte nog med att dom slänger ut julgranar i trapphuset. Nu har dom börjat dammsuga halv 8 på morgonen!!
Vem tycker så mycket om att städa att man gör det före human tid då man fortfarande är zombie!? ;)
Måste vara ett morgonpiggt städmonster vi har att göra med här... ;)


Elin och jag åt mycket god kladdkaka igår kväll och googlade efter tips och idéer på 50-tals mode eftersom det är jobb-fest om 2 veckor med just det temat. Görkul!
Idag ska det förhoppningsvis shoppas lite 50-tals-look-alike-kläder :)


Den skulle jag vilja ha!

Happy fiskar!

Jag får lika dåligt samvete varje gång jag byter vatten åt fiskarna... Jag gör det alltid när det blivit jättesmutsigt... Stackarna...
Men nu är vatten bytt och fiskarna ser überglada ut och simmar runt och leker "Leta-mat-i-superrent-akvarium"-leken och "Kom-så-jagar-vi-varandra-runt-runt-runt"-leken! ;)


Jag har en hjälpreda som håller koll på fiskarna åt mig medans jag städar ;)

Nu ska snart kladdkakan ur ugnen! Sen far jag till Elin med den :D


...och med våren följer förkylning...

Jag känner det.
Hur den sakta men säkert börjar sätta sina klor i mig...
Den börjar lite försynt och försiktigt med huvudvärk. Sen blir det bara mer och mer...
Men jag kämpar emot! Jag tänker inte bli slagen av nån liten bacill som inte är större än en flugskit! Minsann!
Och förresten ska jag träna ikväll.
Och jag har faktiskt inte tid att bli sjuk.

Ingen vår idag, jag vet.....Vinter kom tillbaka. Eller iallafall grådasset... :P


Vår!!

Jag hörde fågelkvitter imorse mitt i stressen till bilen för att åka till jobbet! :D
Nu väntar jag bara på blommor, sol, värme och grönt! ;)



Och Rob var superfin att rida idag! Jag red på ett annat bett utan tungfelsgummi på (han la visserligen över tungan men det var nte så illa som förr) och med ett annat träns med achen-nosgrimma istället för remonten som jag oftast rider på numera. Tränset var det jag köpte av Salam i höstas, så tack Salam! ;) Variation verkar funka bra iallafall! Han jobbade på som bara den!  *glaaad*


Egypten nästa?

Min jobbarkompis Lisa och hennes sambo är just nu på väg till Egypten där de ska vara i två veckor.
Jaha, men så kul för dom då...
Om jag är avundsjuk? Om jag har frågat om jag kunde få packa ner mig i en av deras resväskor? Nejnej...

Hur kan man vilja åka från Sverige nu? Jag menar, varför byta mörkt, kallt och blåsigt slaskväder mot varmt och soligt Egypten?
Egypten är ju jättevarmt och har bara en massa sand överallt. Tänk vad jobbigt när det blåser där, då får man sand i ögonen. Sånt svider...
Sen måste man ju hela tiden passa sig så man inte blir sjuk. Man måste köpa vatten på flaska och tvätta händerna jätteofta. Gud så jobbigt...
Och förresten så springer det bara runt en massa elaka, döda mumier som man får gömma sig för där borta. Och det finns stora insekter som gräver sig in under huden på en med... Det har jag faktiskt sett på film... Mumien...

Nej jag förstår inte alls varför man skulle vilja åka till Egypten nu.
Så Lisa, hoppas ni får det bra men nej tack jag stannar hellre här hemma och fryser... :P

Mumien_plakat

Depressed?

Citat från Aftonbladet: "Om du vaknade upp i dag och kände dig deppig, är du troligtvis inte ensam.

Måndagen den 19 januari 2009 kan nämligen vara den mest deprimerande dagen genom tiderna, anser en expert."

Inget jag känt av iallafall :P
Men om man känner sig deprimerad så ska man ta och se på Mamma Mia-filmen. För den gör en lycklig, låtarna i filmen har den effekten.
Det har jag läst i dagens Metro ;)



Har precis pratat lite i telefon med min kära kära klasskompis Natalie <3 Det var längesen vi både sågs och hördes.
Men så fort vi pratar så är det som att det senast var igår! Underbart med en sån vän :)
Hon bor i Gävle så det är därför vi inte setts på läääänge. Men jag har hört att Gävle har fått sig en alldeles egen Ben&Jerry-glassbar. Så jag funderar på att flytta dit! ;)


Rob och Natalies fullblod Calling.

Namnbyte...

Hm...Antingen pratar jag väldigt otydligt eller så hör folk i det här landet väldigt dåligt... Jag satsar på det sistnämnda ;)
Varför? Jo, för att ofta när jag svarar med mitt namn i telefon så får jag till svar "Hej Kerstin!"
WTF!! Jag heter inte Kerstin!! Jag är ingen Kerstin och jag kommer aldrig bli någon Kerstin! :P
Fast det kanske vore enklare att ansöka om namnbyte ändå så folk kan hälsa på mig med rätt namn...
Får fundera på det...
^
^
^
^
^
^

^
^

^
^
^
^
^
Okej, nu har jag funderat klart.
Jag byter inte namn.
1. Det skulle bli för jobbigt att lära alla jag känner att börja kalla mig för Kerstin.
2. Det skulle bli jobbigt för mig att komma ihåg att jag heter Kerstin.
3. Jag har inte råd att byta namn.
4. Jag gillar att heta Kristin.
Punkt. ;)

Meteorerna anfaller!!

ufo ? eller en bolid? ?Utifrån beskrivningen låter det som

Någon mer än jag som såg det blå ljus-skenet igår? Jag var på väg hem från stallet när det helt plötsligt började blinka blått runt omkring. Undrade vem f-n som höll på och blinkade med helljusen bakom mig och tittade i backspegeln men såg ingen bil...
Och precis då blev det som en ljudlös explosion, som att blixten slog ner, som färgade hela himlen blå! Fattade inte alls vad som hände, grunnade förbryllat en stund innan jag la funderingarna åt sidan. Tills jag var på jobbet idag och hörde om det på radion. Det var troligtvis en meteorit av lite större variant (typ som en tennisboll) som var brann upp i atmosfären :)
Fräänt att man fick se det :)

Elin och jag red ut imorse. Det var kallallallallt... Inte så många minusgrader men en blåst som gjorde att fingrarna förfrös och ramlade av ett efter ett utmed ritten... Marken var väldigt hård också så vi kunde i princip bara skritta. Fick till en trav på ett gärde en pyttekort bit. Kan det bli vår snart? Jag vill ha värme och sol! :)
Som häromdan när jag cyklade till stallet, hurtiga jag ;)


Min vackre <3

Saturnusday

Lördag... Är det döpt efter Saturnus..? Det heter ju Saturday på engelska....
Bara en liten tanke så här i januari-natten... ;)

Idag har J och jag varit och tränat. Vi har kört en hel hästtransport full med grejer till huset (=svettigt)! ;) Så nu är vinden i stort sett urplockad, gött!

Sen bakade jag kladdkaka och då fick Elin, Tias och Jocke för sig att komma hit. Dom kände nog lukten av min berömda kladdkaka och blev sugna. Ja så måste det ha varit. Hehe...
Vi har sett på nästan en hel film innan vi satte igång att spela Guitar Hero.
Trötta ögon nu....
Sängen ropar, jag ska upp snart. Elin och jag ska ut och rida klockan 8... Zzz....
 

Kvällens

Kvällens snyggaste par i denna veckas Let's dance!
Laila och Tobias dansar quickstep. Foto: David Bicho/TV4
Leila & Tobias :)

Buller!

Bullernivån omkring en märks när det blir tyst....
Det blev det precis här.
Och jag upptäckte att jag haft lock för örat i typ 2½ timme utan att veta om det.
På grund av bullret runt omkring... :P
Tystnad är skönt :)

Bara knackande på datorer.
knack knack knacknacknacknack knack kancknack knack
Mest min egen tror jag i och för sig.. ;)

Neeej, nu åkte kopiatorn på... va tusan.. :P

Bara för att man är lite duktig...

Jaha... Här var man då uppe i ottan och red ut i -11'C för att kunna vara hemma och plugga lite innan jobbet.
Duktigt som jag är ;)
Och, jo, visst sitter jag och pluggar. Har skrivit klart en hel del varav en uppgift är färdig att lämnas in. Men för att kunna göra det så måste den ju sparas på datorn först. Och självklart vill jag ju ha kvar det jag skrivit ifall det är något jag måste fixa till....
Men så när jag skrivit klart så bestämmer sig datorn helt sonika för att "Nej, jag tänker inte spara den här skiten".
Vad göra?
Ringde J på jobbet och bad om råd. Rådet blev: Låt datorn var på, jag kommer hem snart.
Jaha.... :P



Nu ska jag käka lite lunch och värma vetekudden för att kurera nacken som fått en mildare variant av nackspärr :P 
Sen blir det till att jobba 16-20 ikväll. Och sen, Let's dance! :) 
Ciao!

Här går det undan!

Nu ligger lägenheten ute på annons på Hemnet.se.
Länk hittar ni här.
Området är Tallboda och adressen är Fönvindsvägen 58 ;)

Men det är inte en enda bild på sovrummet... (?) Konstigt tycker jag, för skulle jag leta lägenhet så vill jag ju så klart se bild på det innan jag går på visning...
Men Johan ska be dom lägga ut bild på det i annonsen så det ordnar sog nog :)

Fotografering...

...pågår just nu i lägenheten!
Hoppas det blir bra bilder efter allt slit vi gjort jag och Johan...
Vi har städat, städat och åter städat, rensat, packat, flyttat om, flyttat tillbaka, slängt blommor och städat lite till ;)
Igår åkte vi till IKEA och köpte gardiner till köket, en filt till soffan och lampor till lampan som var i köket som numera bor i vardagsrummet (blev mycket bättre där, borde flyttats för länge sen!). Kanske blev några chokladbollar som följde med hem från IKEA med...kommer inte riktigt ihåg... ;) Sen for vi vidare till Paula och Patrik (J's syster #2 med familj), därifrån fick vi med oss ett överkast till sängen och några jättefina kuddar till soffan. Efter det styrde vi kosan mot Elin och snodde 2 tavlor av henne, vilka för övrigt passar superbra bredvid soffan så dom kan du glömma att få tillbaka Elin ;) hehe...
Det går undan med försäljningen nu men så skönt det känns! Äntligen börjar det bli klart! Nu gäller det ju bara att någon kommer till visningen och att någon vill köpa lägenheten.. :P


Plugg plugg plugg...

Nu är jag less. Har pluggat heeeela förmiddagen. Satte mig vid datorn vid halv 10 och har suttit här sen dess... Men jag har hunnit gjort färdigt nästan 1½ uppgift iallafall. Det känns ju rätt gött :) Känns rätt gött i huvudet med... :P

Hittat en blogg av en tjej som ritar porträtt. Sjukt duktig!! Henne hittar ni här.
Där fick jag lite inspiration att komma igång med mitt ritande igen :D
Ska plugga klart alla uppgifter, sen ska jag börja igen :)

 

Till salu!

2:a i Tallboda till salu! :)
Kattälskande Mr. Mäklare har varit här i eftermiddag och tittat på lägenheten. Till helgen kommer den ligga ute på annons! 25/1 och 26/1 kommer det vara visning.
Spännande!!
Dessutom har vi bokat flyttstäd, och det ska bli riktigt skönt att slippa göra det själva! ;)
Har städat hela förmiddagen idag medans J jobbade. Men det blev riktigt bra, skulla kanske ta och byta yrke...

 
Eller inte... :P

Komplett Maskerad Kitt Städerska
Fast om jag såg ut så här skulle nog inte J ha nåt emot det iallafall... ;) haha

Kvällens bästa :)




ABBA-medley med Johan & Björn ;)

Biopublikens pris gick till Arn - Riket vid vägens slut. Så klart!

Joakim Nätterqvist & en jättegravid Sofia Helin :)

Missa inte..

...Guldbaggegalan ikväll på SVT1 kl 20.00.
Johan Glans är programledare.
Och Björn Gustavsson sidekick ;)
Och jag har hört att han ska visa magen.... hehe.... ;)


Zzz....

Denna dag utses till årets hittills tröttaste dag... :P
Vaknade 07.10 imorse. Neeeej!! Inte än!!, skrek jag (fast tyst så ingen hörde...)
Tacka gud för snoozen, tänkte jag och somnade om hela 9 minuter.
07.19 Gå upp!!, ropade telefonen.
Jaja...om du tjatar då...
På med ridkläder och ut till stallet. Mocka, göra påsar, blanda foder, borsta, sadla, rida, släppa ut, sopa. Klar! på 1½ timme minsann!
Hem och bytte om, hann slänga i mig ett par mackor innan det var dags för dagens nästa uppdrag; Jobbet....
Men trots att hela dagen bestått i att sitta framför datorn och kisa med ögonen och leta klädnypor i väskan för att hålla upp ögonen med så har det gått ganska fort ändå :P
Trevligt sällskap gör mycket ska ni veta :)

Men dagen började med att jag förutom var dödstrött även vaknade pissed off.... Har varit så sista dagarna att jag antingen vaknat skitsur eller helt uppriven. Drömmar....
Inatt drömde jag att jag fick utbrott på en person, händer ganska ofta i mina drömmar numera. Häromnatten skrek jag på en busschaufför för att han inte släppte av mig på rätt ställe.. Hm...Undrar om jag börjar få allvarliga problem, haha :P
Men igår var en sån dag då jag vaknade helt förtvivlad för att jag drömt att lilla Whisky varit nära att drunkna... Hittade honom sittandes på botten av en sjö och stirra med stora ledsna ögon på mig...
Någon som har en drömfångare att låna ut? ;)

Cayotes logga - Indianansikte och varg i en drömfångare


Söndag

Söndagen började med att jag gick och la mig ;)
Igår var J och jag ute och bowlade med Elin,Tias, Mia, Kim, Malin och Jocke. Det var kul trots en febrig undertecknad... Jag spelade väldigt ojämt men fick till ett par strike iallafall! ;)

Mia, Tias, Elin & Kim


Elin bowlar ;)

Vi var på det nyöppnade stället på Strandgatan, mycket mindre än jag hade trott och rätt dåligt med sittplatser. Har varit på bättre ställen ;)

Idag har jag tränat för Jennie. Rob gick riktigt bra och Jennie tyckte att han var mycket  raka och i rundare form än sist :) Så då har jag väl gjort nåt rätt trots att det inte kännts bra alls när vi ridit... Bra för motivationen var det iallafall, den har ju inte varit på topp om man säger så :P

Träffade Sture Stallmus igår igen! Även den här gången vände han om och kom närmare när jag började prata med honom! Men inte hade jag kameran med då heller :P
Undrar hur det ser ut när jag pratar med honom... "Heeej Sture! Kul att se dig igen! Läget? Jaaa, du ä så söööööt!"
Hrm...Hoppas inte Linda har någon dold kamera uppsatt i stallet... :S

Och förresten! Jag har pluggat idag! :D
Fick en glad överraskning med för jag trodde att det var vecka 2 nu och tänkte att då behöver jag inte lämna in en uppgift (som jag gjort klar idag) förrns på onsdag. Men sen kom jag på att det var ju vecka 3... Och att den skulle varit inlämnad i onsdags.. Attans...
Men! Sen såg jag att det var ju bara vecka 2 ändå! Weii, jag ligger inte efter trots allt! Bra avslut på en söndag :)

Let's dance

Kvällens klart snyggaste par!
Magdalena Graaf & Daniel da Silva
Foto:Linus Hallsenius/TV4


...och sorry, men jag kan bara inte tycka om BlondinBella. Jag har faktiskt försökt.. :P

Galler av grimskaft...



Igår tyckte jag mig se i ögonvrån att min kära ponny så smått har börjat väva...
För er som ej är hästmänniskor betyder det alltså inte att han blivit förvandlad till en människa, köpt sig en vävstol och satt sig för att väva en matta. Han är heller inte förvandlad till spindel och börjat väva nät för att fånga morötter i... Det betyder helt enkelt att han har börjat gunga fram och tillbaka med huvud och hals, troligtvis pga uttråkning -han tycker antagligen att han har för lite att äta det lilla matvraket ;)
Min tränare Jennie ringde senare på kvällen och hade sett samma sak som jag så då blev det bekräftat. Han gör det inte fullt ut än utan bara lite grann än så länge. Han har förhoppningsvis inte kommit på grejen med det riktigt än (det sliter ju väldigt mycket på benen för dom att väva...)
Så imorse innan jag tog ut honom och longerade en stund så pysslade jag ihop en provisorisk lösning som jag hoppas ska fungera, så att han slutar upp med detta påhitt! :P
Eftersom det för närvarande inte finns något galler att stänga för boxdörrsöppningen med så satte jag upp 3 grimskaft som "galler". Då kan han iallafall inte sticka ut huvudet där, för det är ju då han väver. Satte även upp ett gammalt täcke över gallret mellan boxarna som ska skilja av honom och Costner lite så de inte behöver stå och småbråka hela tiden.
Det blir lite mer matro då ;)
Har dessutom gett honom dubbelt så mycket halm att tugga på så nu ska han väl ha att göra iallafall!
Har aldrig varit med om en häst som är så hungrig och som styrs så av magen! :P

 

Favorit i repris!

Det blir visst fruktsallad idag med ;) mmm...

Våra grannar verkar förresten tro att vår trappuppgång  är någon slags soptipp för julgranar...

Dom har nog bråkat igen, dom brukar göra det ibland. Kanske kom en gran flygande då :P hehe...

Lyx!

Titta vilken lyx-kvällsmat jag ska äta nu till Top Model :)
Rostade mackor med fantastiskt god björnbärsmarmelad á la Mamma <3
Och fruktsallad...Mmm.. :)


Naken...

Jag känner mig naken.
Trots att jag har på mig jeans, stövlar, polo-tröja och faktiskt örhängen i alla hålen i öronen, inte bara 3 av 5 som jag brukar...
Varför känner jag mig naken då? Jag är väl så påklädd man kan bli?
Ja, men jag glömde ta på mig klocka!!
Hallå...Men jag jobbar faktiskt extra i en klockaffär, hur kan man då glömma att ta på sig klocka!? ;)
Tur jag inte jobbar där idag :P
"Hej, vill du köpa en klocka? Jaså inte? Jo men klocka är coolt vettu. Varför inte jag har någon klocka...? Jaa.... Vill du kanske köpa ett halsband istället?"


Maltesers


Jag sitter och äter Maltesers... Me like :)
Det får mig att tänka tillbaka på när Erika och jag var i England i våras.
Hade aldrig smakat Maltesers innan men provade där och blev tokig i dom små chokladkulorna! :)

Erika och jag var väl inte så nyttiga när vi var i England. Det enda vi åt var ju Maltesers och FlapJacks! hehe..
Aaa, och lite mat med ;)
Tur att vi gick så mycket och red en massa så det inte märktes hur mycket godis vi moffat i oss...
För då hade vi nog inte fått åka med i planet hem, det hade nog blivit alldeles för mycket övervikt då... ;)

Det sprack...

Min plan alltså :P
Planen att plugga en massa ikväll och se till att komma igång med skolarbetet...
Jag fastnade till exempel vid TV:n och tittade på Stockholm Horse Show...
Men jag har pluggat liiite iallafall, ska läsa lite till snart. Så jag har ju gjort någonting och behöver inte ha jättedåligt samvete ;) hehe...

Har ridit Rob idag med, satsade på att mest bara göra skänkelvikningar och övergångar eftersom han är så stel nu efter de senaste två väldigt lugna veckor han haft... Och han är dessutom väldigt stark! Så därför satte jag på inspänningar när jag red så jag skulle slippa slita honom i munnen så mycket. Han får ju så lätt sår i mungiporna stackarn.
Trots inspänningarna så blödde det ur munnen på honom när jag ridit klart... Då får man lite dåligt samvete :/
Men när jag kikade efter så hade han inget sår i mungipan alls utan ett litet rött märke på insidan av kinden! Så han måste ha bitit säg själv där medans han drog och låg på.... Pucko-häst... Jaja, planen imöra blir att rida ut och ha kul och rida på hackamore så såret får läka ifred, förhoppningsvis :P

J och jag har köpt tapeter idag! Fast vi ska bara tapetsera en vägg.. ;)
Whisky har ju haft sönder en remsa på ena väggen i sovrummet. Det är grå tapet på den väggen nu, så vi köpte också grå fast lite ljusare och finare ;) Blir nog bra.
Har inte pratat med mäklare än, J ska ringa på onsdag istället när vi hunnit få lite mer ordning här :P
Jag har iallafall lärt mig något idag... Att det kommer bli svårt att bestämma tapeter till huset för my god vad mycket fina tapeter det finns!


Nu är glada julen slut, slut, slut...

Nu har J och jag slängt ut granen, plockat ner tomtar och ljusstakar och förvisat dom till vinden igen.
Ses igen om knappt ett år vackra julstjärna...!

Med granen borta så blev det helt plötsligt ännu större i vardagsrummet! Nån som har nån idé om vad man kan göra av det utrymmet lite snyggt? Det är cirkus 3 meter vit vägg...
Måste få till något bra till visningen av lägenheten.
För nu ska här fixas så lägenheten kan bli såld! Ska prata med mäklare imöra så förhoppningsvis ligger lägenheten ute på marknaden snart! :)
Någon som är intresserad av en 2:a i Tallboda på 67 kvm och stor balkong? ;) hihi...

Foto på Till Salu skylt

Nu: Film!

Snön ligger vit på taken....

...endast korparna är vakna!
UnderbaraElin och jag har precis haft våran söndags-uteritt :)
Perfekt vinterdag idag! Inte ett moln på himlen, soligt, ingen blåst, glittriga träd och lagom med snö som är så där pudrig och fin eftersom det faktiskt är -12'C idag!
Men rätt påpälsad så är det bara händer och fötter som förfryser ;) Det kan man ju stå ut med :P

Vi red nästan en timme och hästarna var riktigt pigga! Så pigga att vi bestämde oss för att inte galoppera på gärdet, utan bara trava. Rob var lydig men Costner var på hugget och tag allt lite galopp emellanåt ;)
Efter gärdet kom vi till en skogsväg, vi fortsatte trava och då var det Rob som fick ryck och började skjuta rygg och bocka, hehe... ;)

  



Just det ja! Jag har fått en liten kompis i stallet. Jag har döpt honom till Sture Stallmus. Han är brun med ljus mage och jättesöta runda öron! :)
Träffade honom igår när jag mockat Robbans box. Vi stog i varsin ände av boxen. Jag satte mig ner på huk och började prata med honom. Då kom han närmare! Till slut var han så nära så jag kunnat klappa honom! En riktigt liten nyfiken mus :) Supersöt!
Synd att jag inte hade kameran med mig... Hoppas han hälsar på igen ;)

Nu är det snart middag hos svärmor! Ska bli gött med riktig mat :)

Stor-Tiger

Titta vad Stor-Tiger kan göra!
Han gillar att ligga upp och ner framför dykaren ;)


4-årsdag!

Idag är det 4 år sedan Robban och jag fick varann! :)

<3

Nyårsafton :)

Nyårsaftons-kvällen tillbringades tillsammans med Elin och Tias hos våran granne Jocke, Johans kusin. Elin och jag fixade maten, baconinlindad fläskfilé med soltorkade tomater och gorgonzola-ost med potatisgratäng och rödvinssås till :)

Men det såg lite....mysko ut innan det var klart... :P


Mycket gött :) Vi är så bra på att laga mat vi, hehe ;)


Jocke hade avancerat och gjort efterrätt, vit cholkadmousse med hallon. Mmmm.. :)

Sen var vi mätta vill jag lova! ;)
Bubblet hälldes upp strax före 12-slaget, sen gick vi ut och tittade på raketer och grabbarna sköt några dom med, mycket fina :)
Gott nytt år!
    

Visst hade vi fina fyrverkerier? :)


Kvällen fortsatte hemma hos mig och Johan med Guitar Hero. Det blev sent... ;)
   
Kan inte alls förstå varför.. :P

Hoppas alla hade ett bra nyårsfirande och god fortsättning på er! :D

RSS 2.0