England! (varning för långt inlägg...)

Så!
England är och var fantastiskt! Det enda vi hade önskat mer av var sol och tid...
Dagarna är ju inte svåra att spendera i världens härligaste land.

Brighton var underbart! Lagom väder, både soligt så vi kunde parkhänga och molnigt så vi (läs: jag) kunde shoppa ordentligt ;)
I Brighton hann vi med att shoppa, äta god mat, leka på piren, äta scones, parkhänga, fika, dricka drinkar och öl samt sjunga kareoke!
Alldeles underbart var det.







London var regnigt men jag älskar London och vill flytta dit. Nu.
Vi bodde i Camden och planen var att köra en pubrunda på kvällen när vi kom dit men vissa omständigheter gjorde att vi skippade det. Tyvärr.
Först var bussen från Brighton till London försenad p.g.a. rusningstrafik... Sen tog det oss drygt en timme att hitta till rätt buss (efter att ha slösat £4 var på tunnelbanebiljett som innebar byte vilket vi inte hade lust med...).
Sen tog bussen till Camden tre evigheter att komma fram med så det kändes som att vi hamnade i obygden. Vi klev av bussen i ett mörkt Camden och försökte leta oss fram till rätt gata och rätt vandrarhem. Sen var vi alldeles trötta... Och undrade hur vi skulle klara av att ta oss till Victoria station mitt i natten dygnet därpå när vi skulle hem...(men det löste sig, bussarna gick hela tiden och gick mycket fortare utan trafikstockning....). Så vi orkade inte partaja utan laddade batterierna för en heldags shopping istället. Jää!
Det blev ett par timmar på Camden Market. Massa kul fanns det!
Sen stack vi in till London och shoppade loss där i några timmar.
Trötta men lyckliga var vi sen tillbaka i Camden. Hittade bästa restaurangen med godaste maten, det mest lättdruckna vinet någonsin och bästa servitriserna! Jepp det blev mycket i dricks, så mycket att servitören som tog emot pengarna pep av lycka ;)




Planet hem gick 06.05 från Stansted på söndagen... Vilket innebar en nattsömn på cirkus 1½ timme innan vi gick upp 01.20 för att ta bussen till London och därefter byta till buss mot flygplatsen.
Men vi var glada ändå. För vi hade haft det så himmelens bra!
Enda tråkiga var att behöva lämna fina England...
Åka tillbaka nästa vecka kanske? ;)


Kommentarer
Postat av: Sanna

Underbara bilder :D

2010-06-03 @ 20:49:56
URL: http://unbeautiful.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0