Bling-bling

Jag och Elin har varit med min kära syster i Globen och tittat på dressyr och matiné. Igår alltså :)
Elin och jag tog tåget upp till Sthlm i fredags. I två förbannade timmar var vi tvugna att sitta och lyssna på några högljudda skåningar och en Stockholmstjej, som trodde att vi var i Mjölby när vi kommit till Norrköping... haha.. :P

Jaja, vi överlevde och kom fram till staden där alla stressar.
Köpte ett dygnskort till tunnelbanan och hoppade på Röd linje för att ta oss till vandrarhemmet där mamma och sys väntade på oss.
Klev av tunnelbanan, letade oss upp ur underjorden och villade fram och tillbaka ett tag uppe på gatan innan vi till slut gick in i en tobaks-kiosk och frågade om vägen till Zinkensdamm, där vi skulle bo.
Fick vägbeskriving och traskade på uppför Hornsgatan, möter Kjell Eriksson, går på en mörk mörk gångväg och hittar tillslut fram till vandrarhemmet.
TV på rummet, kvällen var räddad. Vi kunde ju se på Idol ;)

Lördagen gick vi upp tidigt. Tog T-banan till Globen och gick och tittade på dressyr. Till och med sys tyckte att det var kul ;)
Inspirerades av fina hästar, grät en skvätt vid Briars avsked, shoppade lite i dressyr-pausen, träffade Lollo, käkade McDonalds på golvet innanför entré 2, satt allra högst upp i arenan när vi tittade på Matinén, imponerades av en kvinna med häst, hundar och getter, blev lite besvikna på att vi inte fick se mer av Pignón, åt popcorn etc etc...
Det var en kul dag och man blev väldigt trött!
Elin och jag tog bussen hem. Tog en timme längre än med tåg men vi slapp ju skåningarna :P

Bilder kanske kommer. Elin har dom just nu ;)

Köpte ett bling-bling-pannband till Carissa.
Hon blev så fiiin! :D
Och gick jättebra idag som tack ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0